top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Recepta de raviolis 4 formatges amb salsa blanca de ceba

Els raviolis de quatre formatges d'Onyar són la nova varietat que podeu trobar des d'aquest mes de setembre a la vostra botiga de confiança. Aquí teniu una deliciosa recepta que us encaixarà perfectament per provar-los.

🔸 Ingredients per a 2 persones


1 paquet de raviolis 4 formatges

2 cullerades d'oli d'oliva verge extra

1 ceba gran (300g)

110 ml de brou vegetal

100 ml de nata de soja (textura densa)

sal

cibulet fresc al gust

figues seques al gust

pebre negre acabat de moldre

opcional: formatge ratllat o en pols per servir

🔸 Preparació


Posar l'oli en una paella i, quan estigui calent, afegir la ceba ben picada juntament amb una mica de sal. Sofregir fins que estigui transparent.


Afegir la nata i continuar amb la cocció 1 minut més, remenant.


Tirar el sofregit al vas de la batedora juntament amb el brou vegetal i batre-ho tot fins que quedi una barreja de textura cremosa. Rectificar de sal i reservar.


Coure la pasta en abundant aigua bullint amb una mica de sal durant 1 o 2 minuts. Escórrer-la i barrejar-la amb la salsa.


Tallar ben fi el cibulet, i les figues en quadrats petits.


Servir la pasta barrejada amb la salsa en un plat, i tirar el cibulet picat per sobre, els trossets de figues i el pebre negre acabat de moldre.


Se li pot afegir formatge ratllat o en pols si es desitja.


Nota: Depenent de la duresa que tingui la nata que s'utilitzi, el resultat final serà més o menys espès. Si s'utilitza una nata massa líquida, es poden afegir 2 grapats d'ametlles crues a l'hora de batre i la salsa quedarà més espessa.



23 views
bottom of page