CPALACIOB-16032021-17-AlimentsOnyar_Pizz

Aliments amb valor social

VALOR SOCIAL

El projecte social

Onyar és un projecte d'inserció laboral de persones amb discapacitat de la Fundació Ramon Noguera.

A la Fundació Ramon Noguera treballem per la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual a Girona i a la comarca del Gironès. Ens identifiquem com una entitat solidària, propera al territori i a les persones, amb una clara vocació de servei públic.

Un dels nostres objectius és generar oportunitats d’ocupació per a persones amb discapacitat intel·lectual a través de la gestió directa de diferents línies d’activitat productives, i una d’aquestes línies és la producció d’aliments ecològics Onyar.

El creixement en el consum de l’alimentació ecològica ens obre un important ventall d’oportunitats per tal de seguir mantenint l’ocupació i, alhora, també amb visió de futur, per incrementar aquesta oferta de treball per a les persones més vulnerables. En aquest sentit, contribuïm doblement a crear una societat més justa i més sostenible.

Missió

La missió de la Fundació Ramon Noguera és treballar per garantir els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i millorar la seva qualitat de vida, i la de les seves famílies, així com també la dels infants que presenten dificultats en el seu desenvolupament, per contribuir a la creació d’una societat més solidària i inclusiva.

L'equip humà

Onyar és un projecte social de persones per a persones, gent que treballa amb un objectiu comú, amb il·lusió i passió per la seva feina. En aquestes fotos podeu veure algunes de les persones que formen part de l'equip d'Onyar.