top of page

ALIMENTS AMB VALOR SOCIAL

MISSIÓ

La missió de la Fundació Ramon Noguera és treballar per garantir els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i millorar la seva qualitat de vida, i la de les seves famílies, així com també la dels infants que presenten dificultats en el seu desenvolupament, per contribuir a la creació d’una societat més solidària i inclusiva.

IMG_20210425_110829.jpg

EL PROJECTE SOCIAL ONYAR

A la Fundació Ramon Noguera treballem per la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual a Girona i a la comarca del Gironès. Ens identifiquem com una entitat solidària, propera al territori i a les persones, amb una clara vocació de servei públic.

Un dels nostres objectius és generar llocs de treball per a persones amb discapacitat intel·lectual a través de la gestió directa de diferents línies d’activitat productives, i una d’aquestes línies és la producció d’alimentació ecològica.

El creixement en el consum d’aliments ecològics ens obre un important ventall d’oportunitats per tal de seguir mantenint l’ocupació i, alhora, també amb visió de futur, per incrementar aquesta oferta de treball. En aquest sentit, contribuïm doblement a crear una societat més justa i més sostenible.

LA TASCA SOCIAL DE LA FUNDACIÓ

La tasca de la Fundació Ramon Noguera va molt més enllà de crear oportunitats laborals per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Darrera del valor social dels productes Onyar, hi ha una organització que treballa diàriament des de fa més de 50 anys per les persones amb discapacitat intel·lectual, atenent-les de manera integral a través de la gestió de diferents centres i serveis.

Quan es compra un producte Onyar, s'està contribuint a la missió de la Fundació, i no només s'ajuda a mantenir els llocs de treball sinó que també repercuteix en donar suport a tots els projectes socials de l'entitat, des d'on donem atenció a més de 1.000 persones a l'any, entre infants i adults, en centres d'atenció precoç, en centres d'atenció diürna i, també, en centres d'acolliment residencial.

 

Publiquem dades anuals de 2020 recollides a l'últim Balanç social i de sostenibilitat publicat per l'organització:

IMG_20210810_120231.jpg
CPALACIOB-23032021-20-FundacioRamonNoguera_CDIAP-2.jpg

Atenem infants d'entre 0 i 6 anys en centres de desenvolupament infantil i atenció precoç

20210607_083540.jpg

242 adults atesos

Atenem persones adultes segons les seves necessitats i les de la seva família, en serveis d'atenció diürna i/o d'acolliment residencial

CPALACIOB-19032021-17-RamonNoguera_Jardineria.jpg

204 treballadors

En el nostre Centre Especial de Treball generem llocs de treball en diferents línies de negoci

jaumepons.jpg

Orientem, inserim i acompanyem persones en la recerca d'oportunitats laborals en empreses ordinàries

20211020_104855.jpg

157 persones formades

Formem persones per al seu desenvoupament personal i professional, preparant-les per al món laboral

1.086 infants atesos

18 persones inserides

L'EQUIP HUMÀ D'ONYAR

Onyar és un projecte social de persones per a persones, gent que treballa amb un objectiu comú, amb il·lusió i passió per la seva feina. En aquestes fotos podeu veure algunes de les persones que formen part de l'equip d'Onyar.

20210311_141104.jpg
bottom of page