top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Beneficis dels fruits secs

1. Cuiden la salut del cor


Els fruits secs contenen minerals com el potassi i un molt baix contingut de sodi, combinació ideal per mantenir els nivells de pressió arterial estables i evitar l'aparició d'atacs cardíacs. També contenen Omega-3, que ajuda a regular el colesterol.


2. Protegeixen els ossos i els músculs


Són rics en minerals com el calci, potassi i magnesi, combinació que ajuda a fortificar i contribuir a la mineralització dels nostres ossos, prevenint malalties com l'osteoporosi. A més, afavoreixen la regeneració dels músculs després d'un dia d’activitat.


3. Aporten nutrients per a la pell i el cabell


Alguns fruits secs com les ametlles o els anacards, que tenen alts nivells de proteïna i vitamina E, vitamina fonamental per a la cura de la pell, cabell i fins i tot per fortificar les dents, que també es veuen molt afectades durant l'edat avançada.


4. Son poderosos antioxidants per a les nostres cèl·lules

La vitamina E i el Seleni també retarden l'envelliment cel·lular i prevenen el dany que produeixen els radicals lliures a què s'exposa el nostre cos, ajudant a mantenir el nostre organisme en bon estat i a prevenir malalties degeneratives.


5. Font d'energia i greixos saludables

Els greixos saludables són essencials per a l'alimentació ja que aporten energia i vitalitat, per a això els fruits secs són excel·lents perquè contenen greixos poliinsaturats que, a més, ajuden l'organisme a absorbir les vitamines liposolubles.


6. Afavoreixen el sistema nerviós i la memòria

Els fruits secs com ara les nous i les avellanes són ideals per millorar el sistema nerviós, mentre que el festuc ajuda a mantenir l'equilibri hormonal. Això afavoreix la salut del cervell i millora l'estat d'ànim, a més d'optimitzar els processos cognitius d'aprenentatge i memòria. El contingut de fòsfor i magnesi és fonamental per mantenir la salut del cervell.


Et recordem que hem rellançat la nostra gamma de fruits secs ecològics amb un nou envàs 100% reciclable. Demana'ls a la teva botiga més propera.


43 views
bottom of page