top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Tenim cura de tu i del planeta


Aliments ecològics sense additius químics

Els nostres productes són totalment naturals, saludables i de gran qualitat. Entre altres coses, ve determinat perquè tots els nostres aliments estan elaborats amb matèries primeres i ingredients procedents de l'agricultura ecològica certificada, i disposem de l'certificat europeu i de el corresponent segell de la nostra regió, el CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica) que ho avalen. Però no és només això: durant el procés de transformació dels nostres aliments, no afegim cap conservant, colorant, estabilitzant ni cap altre tipus d'additiu químic.


Qualitat i seguretat en processos i instal·lacions

Qualitat en majúscules i en sentit ampli: un valor imprescindible per a la nostra organització. Tot i ser una entitat social sense ànim de lucre, des de la direcció sempre s'ha tingut clara la professionalització per a ser competitius i eficients, conceptes clau per assolir l'èxit. La nostra política de qualitat va més enllà de el terme en si, inclou temes ambientals, de responsabilitat social, de salut i seguretat en el treball, garantia de drets i igualtat d'oportunitats.

El nostre obrador compleix amb totes aquestes garanties de QUALITAT. Durant l'elaboració de tots els nostres productes preval la màxima seguretat alimentària, tant en els processos tecnològics com en les mesures i condicions d'higiene i desinfecció d'instal·lacions i equips, d'un elevat nivell d'exigència. La nostra producció està avalada per la certificació de Qualitat ISO-9001 d'AENOR.

Com tots els nostres productes són ecològics no porten additius, el que els dóna la vida útil i la seguretat alimentària són les condicions en què treballem, per això són tan importants, i, concretament a la pasta fresca, és bàsic el tractament tèrmic de la pasteurització i l'envasament en atmosfera modificada. Justament, la sala d'envasat és una àrea amb sobrepressió, per evitar l'entrada d'aire de l'exterior, i la temperatura està controlada a 10ºC. En aquest espai, les mesures d'higiene i desinfecció prenen més rellevància si cap.


Obrador sostenible amb el medi ambient

L'any 2019 ens vam traslladar a un nou obrador amb una superfície total de 800m2. A nivell tecnològic i mediambiental, les actuals instal·lacions són sostenibles amb el medi ambient, ja que disposen d'un sistema de refrigeració natural amb CO2, un gas natural que redueix a l'màxim l'impacte ambiental respecte d'altres gasos refrigerants convencionals com els halògens. Les nostres instal·lacions estan avalades per la certificació de Sistemes de Gestió Ambiental ISO-14001 d'AENOR.

65 views

Comentários


bottom of page