top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Roses artesanals de la Fundació Ramon Noguera


La Fundació Ramon Noguera, a més de gestionar línies de negoci per donar feina a persones amb discapacitat intel·lectual (com l'obrador d'alimentació ecològica Onyar), també gestiona serveis per al col·lectiu des d'un àmbit més assistencial, com ara els centres ocupacionals.


Els centres ocupacionals són centres de dia on persones adultes amb discapacitat intel·lectual reben acompanyament i suport per reforçar les seves habilitats i capacitats, fomentant un paper actiu i vinculat amb la comunitat. En aquests centres s'ofereix un servei de Teràpia Ocupacional, orientat a desenvolupar, potenciar i mantenir les capacitats i habilitats de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, fomentant la màxima autonomia personal i la inclusió social.

Una de les activitats que es realitzen des dels centres ocupacionals per desenvolupar les habilitats de les persones és l'artesania i, concretament, l'elaboració artesanal de roses de cartró pedra, que posteriorment venem durant el dia festiu de Sant Jordi. Normalment les venem a llocs que vam instal·lar al carrer, tot i que aquest any és una mica diferent a causa de la pandèmia i només les hem posat a la venda en alguns dels nostres establiments comercials: Onyar Showroom, Taller Degustació i restaurant La Rosaleda, tots ells situats a Girona.


Són roses molt boniques, fetes amb molta cura, tenint en compte tots els detalls, i a més a més no es marceixen.



13 views
bottom of page