top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Per què menjar pizza ecològica és saludable


El consum de cereals aporta molts beneficis: formen part del grup dels carbohidrats i són una font rica en energia, a part de vitamines i minerals.


Els cereals ecològics es diferencien dels convencionals per l’absència de residus de pesticides, i també per la composició nutricional, resultat de les pràctiques de fertilització i de la gestió del sòl.


En els cas dels cereals convencionals, l’ús de fertilitzants químics i sintètics afavoreix la concentració de nitrogen, fet que es tradueix en més proteïna, però de pitjor qualitat, i menys nivells de carbohidrats respecte dels cereals ecològics.


En canvi, en l’agricultura ecològica, la rotació de cultius assegura l’enriquiment de nutrients de la terra. En conseqüència, en els cultius orgànics s’hi troben més ferro, magnesi, fòsfor, vitamina C, i menys nitrats. Així mateix, hi ha menys proteïnes, però de més qualitat, i una quantitat més alta de minerals, un fet nutricionalment significatiu.



A Aliments Onyar oferim 7 varietats de pizza, totes elles amb ingredients ecològics de qualitat. Tanmateix, també tens la possibilitat de fer la pizza al teu gust amb les nostres bases fresques ecològiques, que trobaràs a la secció de refrigerats de la teva botiga.


N’elaborem dues varietats:


· bases eco de pizza de farina de blat.

· bases eco de pizza d’espelta integral.


Les nostres bases s’elaboren a partir de massa mare, fet que els proporciona l’intens aroma i el gran sabor que les caracteritza. Es produeixen artesanalment, sense additius, a partir d’una selecció de quatre farines ecològiques, una combinació que ens permet treballar la massa i obtenir unes bases lleugerament fines i cruixents.


I ara, prova-les i ens dius que tal!



versión en castellano


Por qué comer pizza ecológica es saludable

El consumo de cereales aporta muchos beneficios: forman parte del grupo de los carbohidratos y son una fuente rica en energía, aparte de vitaminas y minerales.


Los cereales ecológicos se diferencian de los convencionales por la ausencia de residuos de pesticidas, y también por la composición nutricional, resultado de las prácticas de fertilización y de la gestión del suelo.


En el caso de los cereales convencionales, el uso de fertilizantes químicos y sintéticos favorece la concentración de nitrógeno, lo que se traduce en más proteína, pero de peor calidad, y menos niveles de carbohidratos respecto de los cereales ecológicos.


En cambio, en la agricultura ecológica, la rotación de cultivos asegura el enriquecimiento de nutrientes de la tierra. En consecuencia, en los cultivos orgánicos se encuentran más hierro, magnesio, fósforo, vitamina C, y menos nitratos. Asimismo, hay menos proteínas, pero de más calidad, y una cantidad más alta de minerales, un hecho nutricionalmente significativo.



En Aliments Onyar ofrecemos 7 variedades de pizza, todas ellas con ingredientes ecológicos de calidad. Sin embargo, también tienes la posibilidad de hacer la pizza a tu gusto con nuestras bases frescas ecológicas, que encontrarás en la sección de refrigerados de tu tienda.


Elaboramos dos variedades:


· Bases eco de pizza de harina de trigo.

· Bases eco de pizza de espelta integral.


Nuestras bases se elaboran a partir de masa madre, lo que les proporciona el intenso aroma y el gran sabor que las caracteriza. Se producen artesanalmente, sin aditivos, a partir de una selección de cuatro harinas ecológicas, una combinación que nos permite trabajar la masa y obtener unas bases ligeramente finas y crujientes.


¡Y ahora, prueba-las y nos dices que tal!


89 views
bottom of page