top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Pizza de primera a casa. Propostes per al confinamiento.

Les nostres pizzes


Les pizzes d'Aliments Onyar són ideals per menjar a casa, més que mai, aquests dies de confinament. Tants dies cuinant, no cal dir que ens continua venint de gust la pizza del divendres (o la del diumenge, o el vostre dia de pizza). I les nostres són de primera qualitat, a més de saboroses i saludables, ja que estan fetes amb ingredients el 100% dels quals són ecològics.


Les bases de les nostres pizzes s’elaboren a partir de massa mare, fet que els proporciona l’intens aroma i el gran sabor que les caracteritza. Es produeixen artesanalment, sense additius, a partir d’una selecció de quatre farines ecològiques, una combinació que ens permet treballar la massa i obtenir unes bases lleugerament fines i cruixents.


Els ingredients de primera qualitat que formen les nostres pizzes fresques han estat seleccionats per oferir saboroses i saludables combinacions, des de les pizzes més clàssiques fins les varietats veganes, o amb base d’espelta integral.


Aquí us presentem les nostres varietats, amb tots els ingredients:


· Pizza bolonyesa vegetal. Salsa de tomàquet, mozzarella, ceba, soja texturitzada, pebrot vermell, pastanaga, oli d’oliva verge extra, tamari, all, espècies i orenga. Base de farina de blat.

· Pizza de pernil dolç i olives. Salsa de tomàquet, mozzarella, pernil dolç, olives verdes i orenga. Base de farina de blat.

· Pizza de quatre formatges. Salsa de tomàquet, mozzarella, formatge de cabra, formatge gouda, formatge blau i orenga. Base de farina de blat.

· Pizza d'espinacs i xampinyons. Salsa de tomàquet, mozzarella, espinacs, xampinyons i orenga. Base de farina de blat.

· Pizza vegana amb tofu y algues. Salsa de tomàquet, tofu condimentat amb soja i espècies, algues, olives negres, tomàquet i orenga. Base de farina de blat.

· Pizza margarita. Salsa de tomàquet, mozzarella i orenga. Base a triar entre farina de blat o d’espelta integral.


Recomanació

Per aconseguir la cocció adequada de la massa, és bàsic fornejar-la a la safata inferior durant 7 minuts aproximadament.


versión en castellano:

Nuestra pizzas


Las pizzas de Aliments Onyar son ideales para comer en casa, más que nunca, estos días de confinamiento. Tantos días cocinando, no hace falta decir que nos sigue apeteciendo la pizza del viernes (o la del domingo, o vuestro día de pizza). Y las nuestras son de primera calidad, además de sabrosas y saludables, ya que están hechas con ingredientes 100% ecológicos.

Las bases de nuestras pizzas se elaboran a partir de masa madre, lo que les proporciona el intenso aroma y el gran sabor que las caracteriza. Se producen artesanalmente, sin aditivos, a partir de una selección de cuatro harinas ecológicas, una combinación que nos permite trabajar la masa y obtener unas bases ligeramente finas y crujientes.


Los ingredientes de primera calidad que forman nuestras pizzas frescas han sido seleccionados para ofrecer sabrosas y saludables combinaciones, desde las pizzas más clásicas hasta variedades veganas, o con base de espelta integral.

Nuestras variedades

· Pizza boloñesa vegetal. Salsa de tomate, mozzarella, cebolla, soja texturizada, pimiento rojo, zanahoria, aceite de oliva virgen extra, tamari, ajo, especias y orégano.

· Pizza de jamón dulce y aceitunas. Salsa de tomate, mozzarella, jamón dulce, aceitunas verdes y orégano.

· Pizza de cuatro quesos. Salsa de tomate, mozzarella, queso de cabra , queso gouda, queso azul y orégano.

· Pizza de espinacas y champiñones. Salsa de tomate, mozzarella, espinacas, champiñones y orégano.

· Pizza vegana con tofu y algas. Salsa de tomate, tofu condimentado con soja y especias, algas, aceituna negra, tomate y orégano.

· Pizza margarita. Salsa de tomate, mozzarella y orégano. Base a elegir entre harina de trigo o espelta integral.

Recomendación

Para conseguir la cocción adecuada de la masa, es básico hornearla en la bandeja inferior durante 7 minutos aproximadamente.

56 views
bottom of page