top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Pizza de massa mare: motius saludables per consumir-la

Com us venim explicant, la nostra gamma de pizzes fresques ecològiques (pizzes i bases de pizza) s'elaboren amb massa mare. Avui us expliquem alguns motius pels quals és saludable consumir aliments fets amb massa mare.


Milloren la digestió


Aquest tipus d'elaboració propicia que els bacteris en el llevat tinguin una missió important: predigerir el midó dels grans, el que significa que el cos humà triga menys a processar-lo.


Té un baix índex glucèmic


L'aliment fet amb massa mare es distingeix pel seu baix índex glucèmic.


Conté moltes vitamines i minerals


La composició de la massa mare és tan complexa que alberga molts nutrients. Entre ells es troben les vitamines B1 a B6, B12, folat, tiamina, niacina, riboflavina, vitamina E, ferro, magnesi, calci, fòsfor, zinc i potassi. A més, també té un increïble balanç de proteïnes i àcids grassos.


Millora la textura i sabor


La massa mare millora la textura i gust de la base de pizza a causa de el llevat natural i els bacteris que intervenen en el seu procés d'elaboració i la fermentació ajuda a que hi hagi un alt contingut de fibra.


A més ...


Es conserva de manera natural


La base de pizza amb massa mare inhibeix el creixement de floridura, ja que en l'elaboració es produeix àcid acètic, per la qual cosa no és necessari afegir-hi conservants.
23 views
bottom of page