top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Onyar Showroom: un espai per divulgar el projecte Aliments Onyar


La Fundació Ramon Noguera ha estrenat un espai destinat a la divulgació del projecte d’alimentació ecològica Aliments Onyar. L’Onyar Showroom és un espai polivalent dissenyat amb l’objectiu de realitzar-hi diferents activitats per donar a conèixer el projecte, com ara visites, degustacions i tallers, i alhora consta amb una zona d’exposició on s’hi pot trobar tota la gamma de productes ecològics Aliments Onyar. Està situat a les instal·lacions de la Fundació Ramon Noguera (C/Indústria, 22 Polígon Mas Xirgu, de Girona), al costat de l’obrador on elaborem els aliments ecològics.

Avui, en la presentació als mitjans de comunicació, Pepita Perich, directora-gerent de la Fundació Ramon Noguera, ha explicat que «per donar impuls al projecte hem reconvertit la botiga de moda que teníem en un espai pensat per divulgar i donar a conèixer els nostres aliments ecològics al gran públic mitjançant diferents activitats». Això també permetrà, segons Perich, que aquest espai sigui «un punt promocional dels punts de venda on es poden comprar els productes». La directora-gerent ha afegit que «consumint els nostres aliments cada persona pot ser partícip de fer el projecte més gran, que ha de suposar la creació de nous llocs de treball per a persones amb discapacitat».

L’Onyar Showroom, antic espai de botiga de roba i de complements, consta de dues zones: la zona d’aparador, on hi ha exposats els productes, i la sala de visites, amb equipament de projecció audiovisual i reservada al programa d'activitats que inclourà visites, degustacions i tallers que properament activar (quan el context ho permeti amb garanties). L’Onyar Showroom ja està obert de dilluns a dissabte de 8 a 20 h i aviat comptarà amb visites concertades dirigides al gran públic i a escoles, on hi haurà tast dels productes, visites a l’obrador i diferents tallers relacionats amb l’alimentació ecològica i saludable. L’objectiu és difondre el projecte social, explicant i ensenyant l’objectiu final de donar ocupació a persones amb discapacitat. També volem mostrar com produïm els aliments a l’obrador i volem divulgar la producció sostenible, donant a conèixer cadascun dels productes ecològics de les diferents gammes del nostre catàleg (pizza, pasta, elaborats, conserves i fruits secs).

Les activitats es podran reservar a la web properament: www.alimentsonyar.org/visites

Si voleu assabentar-vos de l'activació de les activitats al Showroom, podeu subscriure-us al nostre butlletí electrònic (d'enviament mensual) aquí.49 views
bottom of page