top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Onyar Showroom: Espai de divulgació del projecte Aliments Onyar

versió en català

Ja és obert al públic l'Onyar Showroom, un nou projecte ubicat a l'establiment on fins el mes de març hi havia la botiga de moda de la Fundació Ramon Noguera, al carrer Indústria, 22 del polígon Mas Xirgu de Girona, ara reconvertida a un espai de difusió d'Aliments Onyar.


L’Onyar Showroom s’ha ideat amb l’objectiu de divulgar i donar a conèixer el projecte de producció d’aliments ecològics Onyar, tant a nivell de difondre el projecte social com el producte alimentari, amb tot el què això implica en relació a la producció sostenible i l’alimentació saludable.


Com ja sabreu, enmarcat en la finalitat d'ocupar persones amb discapacitat, la Fundació Ramon Noguera gestiona línies d'activitat empresarial, entre elles l'obrador de producció ecològica ubicat a Girona en el qual s'elaboren tots els productes del catàleg Onyar: pasta, pizza, conserves, elaborats, fruits secs, etc.


L'Onyar Showroom, a més de ser un espai de difusió, també és un aparador on s'hi poden conèixer i adquirir tots els productes del catàleg Onyar. El nostre propòsit és que, a mig termini, esdevingui un espai dinàmic on s’hi faran activitats diverses per a diferents públics: visites a l’obrador d’alimentació, tallers, formacions, xerrades divulgatives i degustacions de producte, tot enfocat a la difusió del projecte social i de la marca.


L’establiment consta d’espais diferenciats per tal que hi puguin conviure l’Onyar Showroom, la Bugaderia, amb el servei a ple rendiment, i la venda de complements i bijuteria artesanals elaborats als centres ocupacionals de la Fundació Ramon Noguera. L’horari d'obertura de l’establiment és de dilluns a dissabte de 8h a 20h. Properament es podrà trobar més informació sobre el projecte en aquest web.



versión en castellano

Onyar Showroom: Espacio de divulgación del proyecto Onyar


Ya está abierto al público "Onyar Showroom", un nuevo proyecto ubicado en el establecimiento donde hasta el mes de marzo estaba la tienda de moda de Fundación Ramon Noguera, en la calle Industria, 22 del polígono Mas Xirgu de Girona, ahora reconvertida a un espacio de difusión de Onyar.


Onyar Showroom se ha ideado con el objetivo de divulgar y dar a conocer el proyecto de producción de alimentos ecológicos Onyar, tanto a nivel de difundir el proyecto social como el producto alimenticio, con todo lo que ello implica en relación a la producción sostenible y la alimentación saludable.


Como ya sabréis, enmarcado en la finalidad de ocupar personas con discapacidad, Fundación Ramon Noguera gestiona líneas de actividad empresarial, entre ellas el obrador de producción ecológica ubicado en Girona en el que se elaboran todos los productos del catálogo Onyar: pasta, pizza, conservas, elaborados, frutos secos, etc.


Onyar Showroom, además de ser un espacio de difusión, también es un escaparate donde se pueden conocer y adquirir todos los productos del catálogo Onyar. Nuestro propósito es que, a medio plazo, se convierta en un espacio dinámico donde se realizarán actividades diversas para diferentes públicos: visitas al obrador de alimentación, talleres, formaciones, charlas divulgativas y degustaciones de producto, todo enfocado a la difusión del proyecto social y de la marca.


El establecimiento consta de espacios diferenciados para que puedan convivir el Onyar Showroom, la lavandería de la fundación, con el servicio a pleno rendimiento, y la venta de complementos y bisutería artesanales elaborados en los centros ocupacionales de la Fundación Ramon Noguera. El horario de apertura del establecimiento es de lunes a sábado de 8h a 20h. Próximamente se podrá encontrar más información sobre el proyecto en esta web.





31 views
bottom of page