top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Nou envàs de fruits secs amb menys plàstic i 100% reciclable

Seguim millorant els nostres productes i aquesta vegada li toca a la nostra gamma de fruits secs i fruita deshidratada.


La sostenibilitat és un valor que ens defineix i, en aquest sentit, treballem per oferir productes que, no sols siguin beneficiosos per a les persones, sinó també per al planeta.

Per això, la nostra gamma de fruita seca i fruita deshidratada passa a comercialitzar-se en envasos amb un micratge inferior de plàstic que, a més, és 100% reciclable. Es tracta d'un envàs monomaterial, cosa que facilita i en fa eficient la recol·lecció, classificació i reciclatge quan es converteix en un residu.


La reciclabilitat és un tema candent al packaging de productes alimentaris, però cal saber que hi ha aliments, com els nostres frescos (pasta i pizza) que necessiten una alta barrera de protecció per a la seva conservació que, avui dia, només ens pot garantir el plàstic. I els que no necessiten una alta barrera, com els fruits secs, s'han de conservar bé perquè les seves propietats organolèptiques es mantinguin intactes i arribin al consumidor amb el seu aroma, textura i sabor originals.


A la indústria del packaging es busquen opcions més circulars i satisfactòries sense que es vegi afectada la qualitat i la compatibilitat de la fórmula. I una de les solucions a aquest desafiament és el packaging monomaterial, que és el que utilitzem en aquests nous envasos. Això significa que es fabrica a partir d'un únic tipus de plàstic i, en conseqüència, que no requereix separació de components prèvia al reciclatge.


Tenim el compromís de millorar la reciclabilitat dels nostres productes i estem incrementant l'ús de primeres matèries més sostenibles. Per això, el packaging monomaterial és clau en aquesta estratègia.






35 views
bottom of page