top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Novetat! Nous raviolis farcits de quatre formatges

Estem plenament compromesos per oferir una alimentació saludable, sostenible i de qualitat, i per això seguim treballant per donar als nostres clients el millor. En aquest sentit, aquest mes surt a mercat una nova varietat de pasta fresca ecològica: raviolis farcits de quatre formatges, amb excel·lents propietats organolèptiques.


Per a l'elaboració d'aquesta varietat, hem seleccionat quatre formatges que, pel seu sabor i textura, combinen entre ells per donar un resultat dels més desitjable: formatge blau, gouda, mozzarella i rull de cabra. Si ets amant dels formatges, aquest serà el teu ravioli de referència a partir d'ara.


Pasta fresca 100% natural i amb valor social


L'ingredient principal d'aquests raviolis és la sèmola de blat dur ecològic, una matèria primera que ens permet obtenir una massa d'una qualitat excel·lent. Són totalment naturals, ja que no hi afegim cap tipus d'additiu, i s'elaboren al nostre obrador de Girona.


La producció d'alimentació ecològica ens permet desenvolupar el nostre projecte social, que té l'objectiu de crear oportunitats laborals per a persones amb discapacitat intel·lectual. Els nostres treballadors són el valor afegit d'Onyar i, per això, els nostres productes contribueixen a la construcció d'una societat més justa i sostenible.


❗️ Demana'ls a la botiga més propera



42 views
bottom of page