top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Nova pizza de verdures

Compromesos en treballar per una alimentació saludable i sostenible, tenim el plaer de presentar-vos una nova pizza fresca ecològica de verdures, que a més està boníssima.


Per a l'elaboració d'aquesta varietat vegetariana, hem seleccionat els ingredients de cultiu ecològic de millor qualitat i millors propietats organolèptiques i ens ha sortit una pizza súper desitjable i recomanable.


Voleu saber quins ingredients porta? és una pizza deliciosa feta amb carbassó, pebrot vermell, ceba, mozzarella, salsa de tomàquet, oli d'oliva, sal i espècies, amb base de massa de blat.



Pizzes 100% naturals i amb valor social


Les nostres pizzes tenen bases fines fetes a partir de massa mare, el que els dóna un intens aroma i sabor. Són totalment naturals, ja que no afegim cap tipus d'additiu, i s'elaboren artesanalment al nostre obrador de Girona.


La producció d'alimentació ecològica ens permet desenvolupar el nostre projecte social, que té l'objectiu de crear oportunitats laborals per a persones amb discapacitat intel·lectual. Els nostres treballadors són el valor afegit de Onyar i, per això, els nostres productes contribueixen a la construcció d'una societat més justa i sostenible.


Demana-la a la teva botiga més propera! La podeu adquirir al nostre showroom, al C/Indústria 22 de Girona.




· Aquest projecte està cofinançat en un 50 % pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Objectiu d'inversió en creixement i ocupació. I en un 25 % per la Diputació de Girona.



46 views
bottom of page