top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Nous patés vegans d'albergínia i carxofa

Aliments Onyar us presenta dues novetats en patés: el paté d’albergínia i el paté de carxofa, dos productes vegans i ecològics elaborats sense additius i 100% naturals.


A Onyar treballem des del compromís per crear i innovar amb productes ecològics que són beneficiosos per a una alimentació saludable i de qualitat.


Quins avantatges ens ofereix el consum d'aquests vegetals?


LA CARXOFA


És un aliment originari de la costa mediterrània, també anomenat Cynara Cardunculus i que té arrels gregues i romanes. Posteriorment, els àrabs van estendre el seu consum i, per aquest motiu, es creu que la composició de la paraula deriva d’al-kharshûf, que significa “llengüetes de mar”, per la peculiaritat dels pètals de l’hortalissa.


A banda d’això, els ingredients de la carxofa són molt beneficiosos per la reducció del colesterol i pel bon funcionament del trànsit intestinal. Per això, la combinació de carxofa, oli d’oliva, llimona, sal marina, orenga i pebre negre, fan del paté un producte natural i ric per al nostre organisme.

Per què consumir carxofa?

  • Conté un 88% d’aigua.

  • Depura i enforteix el sistema immunitari.

  • Millora els problemes digestius i metabòlics, gràcies a la fibra que aporta.

  • Ajuda a controlar el colesterol i evita el mal de cap.

  • Rica en vitamines i minerals: ferro, hidrats de carboni, fructosa, potassi...

  • És antioxidant i estimula el funcionament positiu del cor.

Així doncs, es tracta d’un vegetal que disposa de qualitats diürètiques, protegeix el fetge, contribueix a la recuperació de malalties hepàtiques i disminueix la pressió arterial.



L’ALBERGÍNIA


El vegetal té els seus orígens a l’Índia, però, més tard s’ha apreciat en altres indrets del món: la Xina, el Japó, els països mediterranis i els Estats Units. A més, es tracta d’un fruit que pertany a la mateixa família que el tomàquet i les patates.


La creació del paté d’albergínia, constituït amb els següents ingredients: albergínia, oli d’oliva, crema de sèsam blanc, llimona i sal marina, és ideal per a introduir-lo en la nostra dieta.


A continuació, us informem de les propietats nutricionals que ofereix l’albergínia i que són beneficioses per a un organisme saludable:


Digestiva


Les seves propietats antioxidants contribueixen a la bona digestió, a la reducció de colesterol i a la protecció de malalties cardíaques.


Ajuda el sistema nerviós i cardiovascular


Té un alt contingut de potassi i sodi, beneficiosos pel cor.

Prevé l’anèmia


Vegetal ric en magnesi i ferro, per tant, genera l’augment de les defenses, així com la millora del funcionament muscular i cardíac.


Diürètica


Gràcies al seu alt contingut d’aigua.


Depura l’organisme


Contingut alt en fibra, que afavoreix i regula el trànsit intestinal.


Així doncs, les propietats vitamíniques i minerals que ens dóna aquest vegetal fomenten el creixement dels ossos, el procés de coagulació sanguínia i pot prevenir malalties degeneratives, cardiovasculars i cancerígenes.


En definitiva, l’albergínia pot ser útil com a remei natural, com ara, matxucar la seva polpa per a suavitzar cremades, sobretot, solars. A més, també s’ha utilitzat per a tractar berrugues o alleugerir zones afectades per malalties reumàtiques, gràcies al seu efecte balsàmic.

42 views
bottom of page