top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Nou snack saludable: Còctel de fruits secs Onyar


Aliments Onyar, un cop més innova amb productes ecològics i d’elaboració 100% natural, sense pesticides ni additius químics.

Aquesta vegada, us oferim un nou Snack saludable dins la nostra gamma de fruits secs i fruita seca: el còctel de fruits secs. Es tracta d'una combinació de fruits secs amb una explosió de sabors únics i exquisits, amb la varietat de gustos i beneficis que aporten l’anacard, l’ametlla, la nou i la pansa sultana.


Un snack que es pot prendre a qualsevol moment del dia i que es presenta en un format ideal de 100 gr.


A continuació, exposem algunes de les propietats nutricionals i beneficioses d'aquests fruits secs:


L’ANACARD


Fruit sec originari de països tropicals i que, per les seves propietats nutricionals, representa una gran demanda arreu del món.


L’anacard és un aliment ric en proteïnes d’origen vegetal que, combinat amb llegums o cereals, és un bon aliat per obtenir una proteïna vegetal completa. A més, la seva composició d’hidrats de carboni, vitamines, minerals i fibra, ajuda a reduir el colesterol, millora el risc de malalties cardiovasculars i també beneficia la salut del sistema nerviós. De fet, el seu consum és recomanat després de realitzar exercici físic.


L’AMETLLA

Fruit sec altament calòric, però ric en calci, proteïnes i vitamina B que aporten efectes antioxidants.


L’ametlla és un aliment que per la seva quantitat i qualitat de calci que conté, és aconsellat per aquelles persones que tenen intolerància a la llet de vaca. També, és la fruita seca amb la proporció més alta de fibra i el seu contingut proteic afavoreix l’enfortiment dels ossos, el cor, la pell, els ulls i el cabell.


De fet, en altres temps, les ametlles eren utilitzades per les seves propietats medicinals, com ara, per controlar la tos, reduir la tensió arterial, protegir el fetge i també com antiinflamatori i cicatritzant.


LA NOU


Conté valors nutricionals que, antigament, es creia que fomentava la intel·ligència per la seva semblança amb la forma del cervell. Actualment, s’ha descobert que no és per la forma sinó per les propietats beneficioses que aporta.

La nou millora la salut cardiovascular i ajuda a la prevenció de malalties neurodegeneratives, gràcies al seu contingut en proteïnes que afavoreixen les cèl·lules del cervell. A més té efectes saciants i relaxants que són beneficiosos per consumir entre àpats.


LA PANSA SULTANA


La pansa té una càrrega nutricional saludable per acompanyar aliments, gràcies al seu baix nivell de calories. A més, aporta una gran quantitat de minerals i vitamines beneficioses per l’organisme.

El seu consum ajuda a l’eliminació de toxines i millora la digestió, pel seu alt contingut de fibra que proveeix el procés digestiu i ajuda amb els problemes de restrenyiment. A més contribueix a la depuració de l’organisme i fomenta el control de pes, a causa dels seus efectes saciants que proporciona el seu consum.


Així doncs, la combinació d’aquests fruits i els beneficis nutricionals que ens donen cadascun d’ells, resulten un Snack ideal per protegir el nostre organisme de malalties cardiovasculars i enfortir el nostre organisme tant per dins com per fora, gràcies als nutrients que contenen i ens ajuden a millorar l’estat d’ànim i els processos cognitius d’aprenentatge i memòria.


31 views
bottom of page