top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Nou quefir d'aigua d'Onyar: què és, propietats i beneficis

Us presentem una novetat a Onyar: el quefir d'aigua, una beguda refrescant, saludable i amb un munt de propietats que en endavant us expliquem. Oferim dues varietats de quefir:


- Quefir d'aigua amb fruits del bosc

- Quefir d'aigua amb fruits de la Mediterrània

Que el significat de la paraula turca quefir sigui benedicció, no és una coincidència. El quefir és una beguda capaç de millorar la salut, i encara que durant un temps la versió làctia ha estat en auge, ara és el moment del quefir d'aigua. Aquest líquid s'està convertint en el nou favorit, no només perquè va en línia amb un estil de vida saludable, sinó també per la seva agradable sensació carbonatada, delicat sabor àcid i aromes a llevats, característiques provinents d'un procés natural de fermentació completament vegà.


Qué és el quefir d'aigua?

Es tracta de la nova tendència saludable i vegana. No és coincidència, aquest ferment conté probiòtics, microorganismes reconeguts al món pels múltiples beneficis que aporten a l'organisme. El quefir d'aigua està fet amb nòduls anomenats tíbics, un cultiu de bacteris benèfics i llevats capaços de generar diferents espècies de pre i probiòtics sense necessitat de lactis o productes d'origen animal.


Per a què serveix? Propietats i beneficis

Consumir aliments amb probiòtics, com el quefir d'aigua, enforteix el sistema digestiu, contribuint a la flora intestinal, reduint la inflamació gastrointestinal i ajudant la millor absorció de nutrients. El millor és que és senzill preparar-ho a casa. D'aquí que el quefir d'aigua sigui tan popular, ja que aquesta beguda conté altes quantitats de microorganismes benèfics, entre ells bacteris leuconostoc i llevats sacharomyces, que també poden estimular la funció de vitamines al cos.


A més de ser una beguda refrescant, el quefir d'aigua aporta beneficis diversos i extraordinaris. Alguns són actuar com a desintoxicant natural i aliat en enfortir el sistema nerviós i digestiu. Gràcies als diferents bacteris benèfics que conté, com streptococcus i lactobacillus, també és capaç de millorar el sistema immune. Avantatges a què tothom pot accedir, fins i tot persones amb intolerància a la lactosa o amb estil de vida vegà.




69 views
bottom of page