top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Lots de Nadal Créixer, productes socials per a empreses

Els lots Crèixer surten de la unió de 14 empreses socials catalanes per posar en valor la compra de productes amb impacte social per Nadal


Els lots socials del grup Créixer van néixer fa tres anys amb la unió de 14 empreses socials d’arreu del territori català. L’objectiu principal d’aquests lots és posar en valor la compra de producte social i, per tant, que totes aquelles empreses, organitzacions o particulars que vulguin adquirir lots de Nadal ho puguin fer de manera socialment responsable. Es poden adquirir posant-se en contacte amb qualsevol de les empreses productores.


Les empreses del grup Créixer tenen com a finalitat la generació de llocs de treball per a persones de col·lectius vulnerables: persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social. Aquest grup coopera i crea aliances entre les empreses que en formen part, la majoria de les quals centres especials de treball o empreses d’inserció laboral, per donar sortida als productes agroalimentaris propis que elaboren. Fomentar la compra d’aquest tipus de productes té un gran impacte social per a les persones i el territori, ja que permet seguir donant oportunitats i creant llocs de treball per a persones de col·lectius en risc.


Els lots Créixer tenen tres formats: Gourmet, Dolç i Maridatge. Tots tres inclouen productes agroalimentaris socials i inclouen productes com ara embotits, formatges, oli, cava, vi, torrons, xocolata, melmelades, patés, galetes... Productes que es poden trobar en qualsevol lot de Nadal però amb un valor afegit: el social. Els lots Créixer es poden adquirir posant-se en contacte amb qualsevol de les empreses productores.


Son 14 les empreses que hi aporten els seus productes: les melmelades Can Moragues de Fundació Privada Astres (la Selva), els formatges d’elaboració pròpia Muuu Beee de Fundació MAP (Ripollès), la xocolata i els torrons de Sant Tomàs (Osona), el vi de l’Olivera Cooperativa (Urgell), la cervesa artesana Sikaru de Fundació Badalona Capaç (Barcelonès), les caixes de fusta d’Ilersis (Segrià), les galetes artesanes El Rosal de l’Associació Alba (Urgell), les llavors caramel·litzades i les xocolatines d’Ordi Natura (Barcelonès), els torrons, bombons i rajoles de l’associació Hi Som (Vallès Oriental), els embotits artesans Mallart 1916 de Fundació Mas Albornà (Alt Penedès), la mel i làctics de la Lleteria les Obagues Talma (Les Garrigues), els olis i les olives d’Hortus Aprodiscae d’Aprodisca (Conca de Barberà), els patés d’ Aliments Onyar de Fundació Ramon Noguera (Gironès) i els formatges Muntanyola i els vins Urpina d’Ampans (Bages).




255 views
bottom of page