top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

La pizza de verdures: ingredients beneficiosos

La nostra pizza de verdures està elaborada naturalment en el nostre obrador de la Fundació Ramon Noguera. És un aliment fet amb ingredients ecològics que aporten grans beneficis per al nostre organisme. Si t'agraden les pizzes de massa fina i cruixent, aquesta és la teva!

La pizza està feta amb massa mare, cosa que ajuda a la digestió i als trastorns digestius. A més, millora la textura i el sabor de la base de la pizza i es conserva de manera natural, gràcies al llevat natural i els bacteris que intervenen en el seu procés d’elaboració.


El nostre producte està compost per diferents verdures beneficioses per al nostre organisme:


CARBASSÓ


El consum de carbassó aporta aigua i fibra, dos elements beneficiosos per contribuir en una dieta sana i saludable.


Conté propietats antioxidants que ajuden a la reducció del colesterol. També, aporta nutrients que enforteixen els ossos, així com, ferro, calci, fòsfor i magnesi. I, a més, el seu alt contingut en minerals i vitamines, fomenten el control de la pressió arterial, ajudant així, a la prevenció de malalties cardiovasculars.


PEBROT VERMELL


En termes generals, els pebrots són rics en vitamina C i vitamina A i, per tant, afavoreix a l’absorció del ferro, el calci i aminoàcids d’altres aliments. A més el contingut en vitamina A és essencial per a la vista, la pell, els cabells, les mucoses i els ossos i, en definitiva, per al bon funcionament del sistema immune.


El consum d’aquest aliment conté propietats antioxidants i les vitamines que aporta, ajuden a millorar l’anèmia. També, contribueixen a la reducció de l’ansietat i l’insomni, gràcies a la combinació de la vitamina B6 i magnesi que tenen.


CEBA


Menjar ceba és saludable per la nostra gastronomia, per les seves propietats nutritives i medicinals que té. A més, és rica en minerals, com ara, calci, magnesi, ferro, potassi, entre altres i també en vitamines.


La verdura conté una font de fibra que ajuda a reduir la probabilitat de desenvolupar malalties cardiovasculars i el seu contingut vitamínic afavoreix a les funcions cognitives i nervioses.


Per tant, introduir aquest aliment en la nostra dieta és beneficiós per la circulació, la digestió, ja que elimina toxines i, també, pot servir per combatre dificultats respiratòries. De fet, posar mig tall de ceba al costat del llit durant la nit, és un remei casolà comú per millorar refredats o grips.



LA NOSTRA PIZZA


Finalment, en totes les nostres pizzes combinem la nostra massa mare de la pizza amb la mozzarella i la salsa de tomata 100% natural i ecològica que li dóna un gust deliciós a la nostra base.


Així doncs, el conjunt de tots aquests ingredients que formen la nostra pizza, aporten en si mateixa, hidrats de carboni, vitamines i minerals gràcies a la salsa de tomata i les verdures i, també, proporciona calci, gràcies a l’afegit de mozzarella que complementa els diferents sabors d’aquesta.

21 views
bottom of page