top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

L'origen de la pizza

català


Avui us explicarem una mica d’història sobre l’origen de la pizza. Sembla ser que el seu naixement va tenir lloc a la Torre del Greco (Nàpols, Itàlia), a les comunes a les portes d'aquesta ciutat on al segle I d.C. els sarraïns (nom amb el qual es coneixia als musulmans procedents de el nord d'Àfrica en època medieval), durant un dels seus saquejos, van introduir les pizzes de farro, cereal semblant al blat, que solien consumir.


A continuació, al farro el va substituir la farina de gra: així va néixer la primeríssima pizza blanca, a la qual s’hi afegia oli i all, i que es coneix amb el nom de “marinara”.


Heu provat mai la pizza "marinara". Us recomanem les nostres bases de blat o d'espelta integral per assaborir aquesta pizza mil·lenària de fàcil preparació i de gust exquisit.


Descobreix els nostres productes.castellano


El origen de la pizza

Hoy os contaremos un poco de historia sobre el origen de la pizza. Parece ser que su nacimiento tuvo lugar en la Torre del Greco (Nápoles, Italia), en las comunas a las puertas de esta ciudad donde en el siglo I d.C. los sarracenos (nombre con el que se conocía a los musulmanes procedentes del norte de África en época medieval), durante uno de sus saqueos, introdujeron las pizzas de farro, cereal parecido al trigo, que solían consumir.


A continuación, al farro le sustituyó la harina de grano: así nació la primerísima pizza blanca, que se aderezaba con aceite y ajo, y que se conoce con el nombre de “marinara”.


¿Habéis probado alguna vez la pizza "marinara"? Os recomendamos nuestras bases de trigo o de espelta integral para saborear esta pizza milenaria de fácil preparación y de sabor exquisito.

24 views

Comments


bottom of page