top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Innovem els nostres productes amb la col·laboració de Fundació Alícia

La Fundació Alícia ha col·laborat amb Aliments Onyar en un projecte d’innovació i desenvolupament per a la millora a nivell organolèptic de varietats de pasta fresca farcida. S’ha treballat especialment el gust i la textura del producte aplicant, en tot el procés, criteris nutricionals i de sostenibilitat, amb dos objectius:

· el primer, la millora de la base del farcit dels raviolis

· i, el segon objectiu, dos nous farcits, un de vegetarià i un altre de vegà, que passaran a formar part de l’oferta de pasta fresca d’Aliments Onyar, amb la premissa que els ingredients utilitzats havien de ser naturals i aptes per a productes ecològics.


Abans de començar a treballar en les noves receptes de farcits, Fundació Alícia va fer una tast de productes Onyar i de productes similars de la competència. Els resultats van indicar que Aliments Onyar destacava sobre la competència en el fet d’aportar un gust més natural i tradicional, i d’altres denotaven aromes i gustos més artificials. Tanmateix, Aliments Onyar, en el seu propòsit per millorar els productes a nivell organolèptic, volia oferir un millor farcit, més complet, més suau i agradable en la textura, objectiu que Fundació Alícia va estar treballant durant tot el procés de recerca amb resultats molt positius.


Referent a les noves propostes de farcits, Fundació Alícia va presentar fins a 7 receptes diferents amb llegums, fruites, verdures, hortalisses, fruits secs i formatges, totes elles delicioses, que ens estan fent molt difícil decidir quines seran les dues seleccionades per implementar finalment a la nostra pasta fresca.


Fundació Alícia és un centre de recerca i innovació en cuina amb vocació social. Amb la Fundació Catalunya La Pedrera com a principal valedora i garant, la Fundació Alícia contribueix a millorar l’alimentació de les persones i, en conseqüència, la seva qualitat de vida, tant present com futura.


Estem molt contents de la tasca tan professional que ha portat a terme la Fundació Alícia i de les propostes que n’han sorgit. Actualment, estem treballant per aplicar totes aquestes millores als nostres productes i en breu podreu tastar-ho a casa vostra. Seguiu-nos per conèixer totes les novetats.


Versión en castellano:


Innovamos nuestros productos con la colaboración de Fundació Alícia


Fundació Alícia ha colaborado con Aliments Onyar en un proyecto de innovación y desarrollo para la mejora a nivel organoléptico de variedades de pasta fresca rellena. Se ha trabajado especialmente el gusto y la textura del producto aplicando, en todo el proceso, criterios nutricionales y de sostenibilidad, con dos objetivos:


· el primero, la mejora de la base del relleno de los raviolis


· y, el segundo objetivo, dos nuevos rellenos, uno vegetariano y otro vegano, que pasaran a formar parte de la oferta de pasta fresca de Aliments Onyar, con la premisa que los ingredientes utilizados tenían que ser naturales y aptos para productos ecológicos.


Antes de empezar a trabajar en las nuevas recetas de rellenos, Fundació Alícia hizo una degustación de productos Onyar y de productos similares de la competencia. Los resultados indicaron que Aliments Onyar destacabaa sobre la competencia en el hecho de aportar un gusto más natural y tradicional, y otros denotaban aromas y gustos más artificiales. Sin embargo, Aliments Onyar, en su propósito por mejorar los productos a nivel organoléptico, quería ofrecer un mejor relleno, más completo, más suave y agradable en la textura, objetivo que Fundació Alícia estuvo trabajando durante todo el proceso de investigación con resultados muy positivos.


Referente a las nuevas propuestas de rellenos, Fundació Alícia presentó hasta 7 recetas diferentes con legumbres, frutas, verduras, hortalizas, frutos secos y quesos, todas ellas deliciosas, que nos están haciendo muy difícil decidir cuáles serán las dos seleccionadas para implementar finalmente en nuestra pasta fresca.


Fundació Alícia es un centro de investigación e innovación en cocina con vocación social. Con Fundació Catalunya La Pedrera como principal valedora y garante, Fundació Alícia contribuye a mejorar la alimentación de las personas y, en consecuencia, su calidad de vida, tanto presente como futura.


Estamos muy contentos de la tarea tan professional que ha llevado a cabo Fundació Alícia y de las propuestas que han surgido. Actualmente, estamos trabajando para aplicar todas estas mejoras a nuestros productos y en breve podréis saborearlo en casa. Seguidnos para conocer todas les novedades.



106 views
bottom of page