top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Els contes de la pizza Poliverta i el ravioli Panoli d'Onyar

En motiu de la Setmana Bio a les escoles, que se celebra del 16 al 24 d'octubre, a la Fundació Ramon Noguera hem ideat uns contes infantils per explicar als nens i nenes el projecte d'alimentació ecològica Onyar, d'una manera amena i entenedora. És una forma divertida d'explicar què són els aliments ecològics i difondre l'alimentació saludable entre els infants.


La Poliverta és una pizza ecològica de verdures feta a l'obrador d'Onyar. I en Panoli és un ravioli fresc, també ecològic, farcit de xiitake i carbassó. Ells mateixos ens expliquen, a través d'un conte, d'on venen, i qui i com els han elaborat. Són dues històries divertides i molt amenes, perquè els nens i nenes puguin aprendre com s'elaboren les pizzes i pastes a l'obrador d'Aliments Onyar, quines qualitats saludables tenen aquests productes i entenguin el valor social d'uns aliments elaborats des d'un projecte social.


Podeu descarregar i llegir el contes aquí:


Conte-pizza-Poliverta-Onyar-bx
.pdf
Download PDF • 2.40MB
Conte-ravioli-Panoli-Onyar-bx
.pdf
Download PDF • 2.77MB

Aquests contes s'han creat al centre ocupacional de la Fundació Ramon Noguera.


Les il·lustracions estan fetes per Josep B., que és educador social del centre i forma part de l'equip creatiu que ha desenvolupat la història, juntament amb un altre educador, en Jaume S., i amb la Paula C., tècnica de l'àrea de treball de servei de Teràpia Ocupacional.


En la creació de la narració i les il·lustracions també hi han participat usuaris del servei de Teràpia Ocupacional.


Properament, en farem una versió audiovisual amb la veu dels protagonistes explicant la seva història.

93 views

Comments


bottom of page