top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Centres de dia i residències de la fundació

La tasca de la nostra fundació, la Fundació Ramon Noguera, se centra en treballar per i per a les persones amb discapacitat intel·lectual. A més de donar ocupació, ens ocupem d'atendre les persones en centres de dia i residències, on potenciem la seva qualitat de vida.


️Per això, quan compreu productes Onyar, vosaltres també esteu contribuint desenvolupar els nostres projectes socials i doneu suport a la missió de la Fundació.


I quins són aquests projectes?


Avui us parlem sobre dos dels projectes: us expliquem com són els nostres centres de dia i residències.

  • Els centres de dia, o centres d'atenció diürna, les persones amb discapacitat intel·lectual reben acompanyament i suport per reforçar les seves habilitats i capacitats, fomentant un paper actiu vinculat amb la comunitat. Depenent de les seves necessitats de suport, s'atenen en alguns dels dos centres ocupacionals dels quals diposem, o en el centre d'atenció especialitzada. Actualment estem atenent 125 persones en aquests centres.

  • Les residències són equipaments on oferim atenció les 24 hores del dia a persones que requereixen suport extens i generalitzat, atenent a les necessitats individuals de cada persona amb l'objectiu d'oferir-los un entorn el més semblant possible a una llar familiar. Actualment disposem de dues residències on hi atenem 50 persones en total.

Si voleu conèixer més sobre la Fundació Ramon Noguera, cliqueu aquí.

5 views
bottom of page