top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Beneficis de la fruita deshidratada


A Onyar oferim una línia de fruits secs i fruita deshidratada (o fruita assecada) procedents de l’agricultura ecològica i seleccionats per la seva qualitat i propietats organolèptiques. De la fruita deshidratada us n’expliquem avui els principals beneficis.


La fruita deshidratada no és una llaminadura, ni tampoc és fruita fresca, però n’és la substituta perfecta i es pren com un snack sa i saborós, per picar entre hores, per barrejar amb altres ingredients en esmorzars i berenars, i com a complement a qualsevol recepta.


Quins beneficis aporta la fruita deshidratada?

  • Energia vital. Una ració de fruita deshidratada (25-50 gr.) Aporta a la nostra ingesta alimentària unes 50-70 kcal.

  • Una completa dosi de micronutrients: potassi, calci, ferro, magnesi, provitamines A i E, vitamines B1, B2, B3 i està recomanada per a les persones que practiquen esports de llarga durada perquè facilita la transmissió dels impulsos nerviosos als músculs i nervis, i així s'eviten el cansament i les rampes.

  • Són saciants. Això és degut al seu alt contingut en fibra. Menjar una ració d'aquests aliments nodreix i calma la fam a la vegada sense una aportació exagerat de calories.

  • Són eficaços laxants, també pel seu alt contingut de fibra.

  • Prevenen l'anèmia. Tenen un alt contingut en ferro que ajuda a pujar els nivells baixos. S'aconsella prendre-acompañadas de sucs de fruites riques en vitamina C per així aprofitar millor el ferro.

  • Són excel·lents antioxidants. Són riques en polifenols i carotenoides i per això són beneficioses per a la bona salut cardiovascular.

Podeu veure tota la gamma de fruits secs i fruita deshidratada aquí.


En aquesta foto podeu veure com treballem la matèria primera a l'obrador, en aquest cas són dàtils.


44 views
bottom of page