top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Artistes de la fundació al calendari 2022

A la Fundació Ramon Noguera hem començat el 2022 amb un bonic calendari artístic!

A cada pàgina del mes hi ha una pintura feta per algunes de les persones usuàries dels nostres centres ocupacionals i que assisteixen, des del programa de lleure i esport de la Fundació, com a alumnes a l'Escola Municipal d'Art Pere Mayol de Llagostera. En aquest municipi tenim grans artistes!


El programa de lleure i esport es desenvolupa, seguint la missió de la Fundació, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant activitats lúdiques de tota mena i, també, a través de la pràctica d'esports, inclosa la participació en competicions.

La pintura és una de les activitats desenvolupades en aquest programa, i es fa a l'escola municipal d'art Pere Mayol, una de les escoles d'art més antigues de la província de Girona, nascuda el 1892. Actualment és un espai de formació, creació i activitat artística obert al públic en general, que dinamitza el municipi i el seu entorn més proper.


Els autors de les obres del calendari assisteixen a l'aula d'art per a persones amb necessitats educatives especials, una aula d'experimentació artística on els nois i les noies es poden desenvolupar lliurement per expressar-se a través de l'art i canalitzar sensacions i emocions.


I el resultat de tot aquest treball es pot veure reflectit al nostre calendari.



5 views
bottom of page