top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Aliments Onyar i La Fundació Ramon Noguera a Valor Afegit

El passat dimarts dia 7 de febrer, Aliments Onyar de la Fundació Ramon Noguera va sortir al programa econòmic de referència de TV3.


"Valor afegit" és el programa econòmic de referència a TV3. Proposa reportatges singulars i àgils, que tracten a fons i de manera rigorosa diferents temes que afecten tots els ciutadans.

El tema tractat durant aquesta setmana han sigut els CET (Centres Especials de Treball) relacionats amb el món de l'alimentació.


El reportatge està centrat en la presentació d'Aliments Onyar, que són productes ecològics amb valor social elaborats a la Fundació Ramon Noguera.


A la gravació entrevisten a la Marina Molina, adjunta a gerència i resposable de projectes de la Fundació i explica que som una entitat social sense ànim de lucre que té com a finalitat la creació i gestió de serveis adreçats a persones amb discapacitat intel·lectual i també entrevisten a l'Elisabet Riera, reponsable de qualitat i medi ambient, que explica el projecte d'Aliments Onyar i quins son els productes que fabriquem. També entrevisten a la Sílvia Rodríguez, una treballadora de l'obrador d'Aliments Onyar.


Segons els informes d'audiència, van veure el programa 535.000 espectadors, un 22,6% de tots els que estaven veient la tele ahir a aquella hora a Catalunya.


Estem molt agraïts que hagin comptat amb nosaltres per aquest reportatge i volem fer un gran reconeixement a la seva professional tasca.


Podeu veure el programa sencer en el següent enllaç:




21 views
bottom of page