top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Alimens Onyar al Como Como Festival

Aquest dissabte 30 de novembre té lloc a Barcelona el Como Como Festival, que arriba a la quarta edició amb un format nou i inspirador en què fusiona l’oci i el coneixement, motiu pel qual crea una segona marca: el COMO TALKS amb l’ambició de reunir alguns dels nutricionistes i professionals de la salut de l’Estat espanyol.

El Cómo Como Festival, enguany amb un espai de més de 700 m2, és el referent per a les empreses que desenvolupen productes ecològics i saludables com Aliments Onyar. El festival és un punt de trobada per a artesans, productors, fabricants i distribuïdors del sector i l'accés al festival és gratuït.


Horari del festival: de 10h a 22h


COMO FOOD Àmplia oferta gastronòmica. Ubicació: Al carrer Ramon Trias Fargas, a l'esplanada entre els dos edificis de la universitat.


COMO MARKET Aquí hi serem nosaltres! Al Market s'hi troben diferents parades d’establiments i empreses que desenvolupen productes ecològics i saludables. Alimentació, cosmètica, complements, ecoresort... Ubicació: Al pati de l'edifici Roger de Llúria de la Universitat Pompeu Fabra.


A part també hi haurà activitats paral.leles en cinc espais diferents on s'hi faran xerrades i activitats per a petits i grans.


El Como Como Festival està ubicat al CAMPUS DE LA CIUTADELLA, de la Universitat Pompeu Fabra, al carrer Ramon Trias Fargas, 25-27.

27 views

Comments


bottom of page