top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Pizza eco artesanaEn aquesta imatge podeu veure el nou packaging de les nostres pizzes! La intenció es reflectir-hi l'ànima dels nostres productes i la nostra manera de treballar. En els envoltoris de les nostres pizzes hi trobeu els ingredients bàsics de les nostres pizzes artesanes: el cereal, la massa mare per fer les bases, el tomàquet i l'oliva, del qual n'extraiem l'oli d'oliva verge extra que utilitzem. Tot embolcallat d'una imatge fresca, natural i propera. I sobretot, que convida a tastar i gaudir dels nostres aliments i, en definitiva, a Tastar la Vida!

Aquests i la resta d'ingredients de primera qualitat de les nostres pizzes ecològiques se seleccionen curosament per oferir saboroses i saludables combinacions amb tot el caràcter mediterrani. Les nostres propostes van des de les més clàssiques com la Margarita o la Quatre Formatges, varietats pròpies com la de Pernil Dolç i Olives, varietats vegetarianes com la d'Espinacs i Xampinyons o la Bolonyesa Vegetal, feta amb soja texturitzada, o opcions veganes com la de Tofu i Algues.

La recomanació que us fem alhora de preparar les nostres pizzes ecològiques: Per aconseguir la cocció adequada de la massa, és bàsic fornejar-la a la safata inferior del forn durant 7 minuts aproximadament, a una temperatura d'uns 220ºC.


46 views
bottom of page