top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Tasta'ns al ShoppOut MarketAquests són els tastets que us oferim de forma gratuïta al Chill Out que tenim al ShoppOut Market, un esdeveniment organitzat per la Fundació Ramon Noguera, amb més de 35 estands on diferents reconegurdes marques de moda venent els seus articles amb descomptes fins el 70%. El fet diferencial d'aquest market és que un percentatge de les vendes que es fan es destinen als projectes de la Fundació, un d'ells el nostre. A més de moda, també hi ha concerts, activitats infantils i food trucks. No us ho perdeu, del 2 al 5 de maig al c/Indústria, 22 de Girona (més info a www.shoppout.cat)

DIVENDRES 3 DE MAIG 12:30h Raviolis de formatge de cabra i pastanaga Pizza de pernil dolç i olives 13:30h Macarrons a la bolonyesa vegetal de soja Pizza magarita amb base d’espelta integral 18:30h Raviolis d’espinacs, poma i panses amb puré de poma suau Pizza bolonyesa vegetal de soja 19:30h Ravioli de xiitake i carbassó amb oli de curry Pizza de quatre formatges

DISSABTE 4 DE MAIG 12:30h Raviolis de formatge blau amb ceba caramel·litzada i crema de parmesà Pizza vegana de tofu i algues 13:30h Raviolis de vedella de l’Albera a les fines herbes Pizza de pernil dolç i olives 18:30h Raviolis de xiitake i carbassó amb oli de curry Pizza bolonyesa vegetal de soja 19:30h Raviolis d’espinacs, poma i panses amb puré de poma suau Pizza de quatre formatges

DIUMENGE 5 DE MAIG 12:30h Raviolis de tomàquet, alfàbrega i olives amb salsa de julivert Pizza d’espinacs i xampinyons 13:30h Macarrons a la bolonyesa vegetal de soja Pizza margarita


80 views
bottom of page