top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Ja estem als supermercats Valvi i SparA partir del dilluns 25 de març ens podeu trobar als supermercats SPAR de:

- Barcelona

C/Muntaner, 175

- Quart

C/Girona, 36

I als supermercats VALVI de:

- Girona

C/Joan Maragall, 33

C/Cor de Maria, 10

- Cassà de la Selva

C/Bonavista, 1

- S'Agaró

Av. Platja d'Aro, 293

Els productes que hi vendrem són les nostres tallarines d'ou i d'espinacs, raviolis de xiitake i carbassó, raviolis d'espinacs, poma i panses i patés d'oliva i xiitake.

VALVI SUPERMERCATS és una empresa familiar d'origen gironí a la gestió de supermercats propis de proximitat. És la primera xarxa de supermercats independents de la província de Girona. Gestionen un total de 70 supermercats, dels quals 42 són propis i 28 són de la societat MISERVI DE SUPERMERCATS S.L., situats a la província de Girona, ciutat de Barcelona i el Maresme.

També és empresa concessionària de la marca SPAR a la província de Girona, ciutat de Barcelona i comarca del Maresme, i oferim tot l’assortiment de productes SPAR, a més de tenir la majoria d’establiments amb aquest nom, representant així a Girona i a Barcelona el prestigi internacional de la marca SPAR.

El seu objectiu és oferir als clients una gran varietat de productes de molt bona relació qualitat preu, adaptats a l’entorn de cada establiment, potenciant els productes locals i oferint un servei directe i personalitzat per part de tots els qui formenm VALVI Supermercats.


106 views
bottom of page