top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Tasta la vida!TASTA LA VIDA!

Des de fa un temps, a Aliments Onyar estem treballant en una nova imatge per a la nostra marca. De fet, ja us vam presentar una primera part d'aquest restyling el juliol de l'any passat, quan vam redefinir un nou logotip, més fresc, més proper i més actual.

Amb la nova imatge volem reflectir tots els valors i qualitats que ara us explicarem; l'hem anat gestant a foc lent, tenint cura de tots els detalls, i poc a poc us ho anirem explicant tot. Ben aviat, podreu trobar els nous packagings als punts de venda i estem convençuts que us encantaran!

ECO...

Amb Aliments Onyar us convidem a tastar la vida! Els nostres productes no són només productes ecològics: en seleccionem l'origen i la qualitat, i els elaborem amb la sensibilitat de les coses artesanes; això els converteix en productes boníssims que us faran sentir la frescor, la textura i el sabor dels aliments en el seu estat més natural.

& SOCIAL

Aliments Onyar és un projecte amb molt valor afegit: la nostra finalitat és la inserció laboral de persones amb discapacitat. Consumir els nostres aliments ecològics és clau per a la creació i manteniment de llocs de treball per a aquest col·lectiu i, alhora, per contribuir vers una societat justa i sostenible.

SEGUIU-NOS!

Us animem a que ens seguiu a les xarxes socials perquè pugueu saber més en detall totes les novetats referents a aquest canvi d'imatge:


57 views
bottom of page