top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

4 formes de menjar pasta de manera saludableAvui us expliquem com fer-ho:

· Podem consumir la pasta en forma d'amanides, triant la nostra pasta fresca laminada (espaguetis, tallarines o bé els macarrons Rigatoni) i combinant-la amb vegetals crus o cuits.

· Podem cuinar la pasta al dente, és a dir, retirar-la de l’aigua just abans que compleixi el temps de cocció, de manera que exigeix més temps per mastegar-la i digerir-la, i així implica un menor índex glucèmic, més sacietat i energia per més temps.

· Podem combinar-la amb proteïnes magres, per ampliar la seva capacitat de saciar. Combinar una pasta amb carn de vaca magra, pollastre, tonyina, ou o formatge baix en greixos pot ajudar a calmar la gana de manera saludable.

· Podem triar les versions de pasta vegetal, per exemple els espaguetis o les tallarines d’espinacs, o bé els raviolis farcits de verdures vàries i formatge baix en greixos com ara la nostra varietat d’espinacs, poma i panses, la de tomàquet, alfàbrega i olives o la varietat de xiitake i carbassó.


128 views
bottom of page