20201125_172827_edited.jpg

Vine a conèixer i tastar

Aliments Onyar!!!

ONYAR SHOWROOM: VISITA'NS, CONEIX EL PROJECTE I TASTA ALIMENTS ONYAR

Divulguem el projecte social

L'Onyar Showroom és un espai que s'ha dissenyat amb l’objectiu principal de divulgar i explicar el projecte social que hi ha darrera de la producció d'aliments ecològics Onyar. 

Aquest espai funciona com un centre d’Atenció al Visitant, i es troba a Girona, al C/Indústria 22, amb un horari d’atenció al públic de dilluns a divendres de 8h a 20h i dissabtes de 8h a 14h, al costat dels Serveis Centrals de la Fundació Ramon Noguera.

Què veureu i què us explicarem a l'Onyar Showroom?

Inserció laboral
L'objectiu principal de la nostra activitat de producció d'alimentació ecològica és donar ocupació a persones amb discapacitat.
Producció ecològica i sostenible
Ensenyem i expliquem com elaborem els nostres aliments ecològics a l’obrador i divulguem la producció sostenible.
Aliments ecològics
Donem a conèixer cadascun dels productes ecològics de les diferents gammes del nostre catàleg: pizzes, pasta, elaborats, conserves i fruits secs.
Degustació de productes
Donem l’oportunitat de tastar els nostres aliments i valorar-ne la qualitat i el sabor, explicant alhora la forma òptima de cuinar-los, condimentar-los o combinar-los.
Punts de Venda
Informem dels punts de venda on es poden comprar tots aquests productes, tant en botiga especialitzada com en supermercats, a Catalunya i a altres punts de l'estat espanyol.
Alimentació saludable
Divulguem hàbits d’alimentació saludable i de consum responsable, mitjançant tallers i formacions.
Show More

Ens voleu conèixer? Visiteu-nos!

Hem ideat un Programa de Visites per poder explicar-vos el projecte, ensenyar-vos com elaborem els nostres productes, donar-vos l'oportunitat de degustar-los i conèixer tota la nostra gamma d'aliments ecològics.

Oferim tres tipus de visites: les dirigides al gran públic, les visites educatives dirigides a escoles, i les formacions adreçades als distribuïdors dels nostres productes (botigues i supermercats).

Visita i Tast de productes
Visites dirigides al públic i amb aforament limitat. Consten d’una projecció audiovisual, un tast dels nostres productes i una visita a l’obrador, acompanyat d'una explicació del projecte.
Visita i taller per a escoles
De caire divulgatiu i dirigides a escoles i a estudiants. A més d'una projecció audiovisual i una explicació del projecte, consta d'una visita a l’obrador i un taller d'artesania que ensenya l'elaboració dels nostres aliments.
Formacions comercials
Formacions comercials dirigides als nostres clients (botigues i supermercats) perquè coneguin tota la informació clau dels nostres productes i del projecte social.
Show More

Actualment, el Programa de Visites encara no està actiu. Properament l'iniciarem i us informarem. Podeu subscriure-us al nostre butlletí electrònic per rebre les novetats respecte d'aquesta activitat.

Punts de Venda

Informem dels punts de venda on es poden comprar tots aquests productes, tant en botiga especialitzada com en supermercats, a Catalunya i a altres punts de l'estat espanyol.