top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Lots de Nadal Créixer, valor social i proximitat per a empreses

Els lots socials socials Créixer van néixer fa quatre anys amb l'objectiu de posar en valor i facilitar la compra de producte social i, per tant, que totes aquelles empreses, organitzacions o particulars que volguessin adquirir lots de Nadal ho poguessin fer de manera socialment responsable, sumant oportunitats i compromís social.


Créixer és un grup cooperatiu format per 14 empreses socials productores de Catalunya que tenen per finalitat la generació de llocs de treball per a persones amb discapacitat amb especials dificultats. Aquestes organitzacions generen un alt retorn econòmic i social per a les persones i el territori.


Els lots Créixer tenen tres formats: Gourmet, Dolç i Maridatge. Tots tres inclouen productes com ara embotits, formatges, oli, cava, vi, torrons, xocolata, melmelades, patés, galetes... Són productes que es poden trobar en qualsevol lot de Nadal però amb un valor afegit: la seva finalitat social. Els lots es poden adquirir posant-se en contacte amb qualsevol de les empreses productores.


La Fundació Ramon Noguera és una de les organitzacions que aporten productes alimentaris socials a aquests lots amb la marca d'aliments ecològics Onyar, produïts a l'obrador de l'entitat amb l'objectiu de donar ocupació a persones amb discapacitat.


Trobareu més informació de les empreses socials que formen el grup i dels lots a la nova web que el grup Créixer ha publicat recentment: www.lotssocialscreixer.com


Si voleu fer una comanda de lots Créixer, podeu fer-ho a través del nostre formulari de contacte.112 views
bottom of page