A diferència de la creença general, els productes ecològics tenen millor sabor que els convencionals. Pel fet d’estar elaborats de forma més artesanal i acurada, recuperen els gustos i sabors originals. Com que totes les matèries primeres provenen de l'agricultura ecològica, es regeneren i fertilitzen orgànicament, creixen més sanes i es desenvolupen millor, conservant l'autèntic aroma, color i sabor. Per això, els aliments ecològics conserven el veritable gust de cada ingredient i ens permet recuperar el sabor tradicional dels aliments.
Què passa quan tastes uns raviolis d'espinacs farcits de poma i panses acabats de fer? O bé uns raviolis farcits de formatge blau i ceba caramel·litzada? Amb els raviolis Onyar recuperes el gust natural de tots els seus ingredients; els sentits del gust i de l'olfacte envien informació química i sensitiva de l'aliment al teu cervell, aquest reconeix aquest sabor tan original i, com a resposta, la teva boca s'inunda d'una sensació plenament plaent, que voldràs tornar a sentir.
Avui us expliquem 4 maneres de menjar la nostra pasta fresca ecològica de forma saludable:
Podem consumir la pasta en forma d'amanides, triant la nostra pasta fresca laminada (espaguetis, tallarines o bé els macarrons Rigatoni) i combinant-la amb vegetals crus o cuits.
Podem cuinar la pasta al dente, és a dir, retirar-la de l’aigua just abans que compleixi el temps de cocció, de manera que exigeix més temps per mastegar-la i digerir-la, i així implica un menor índex glucèmic, més sacietat i energia per més temps.
Podem combinar-la amb proteïnes magres, per ampliar la seva capacitat de saciar. Combinar una pasta amb carn de vaca magra, pollastre, tonyina, ou o formatge baix en greixos pot ajudar a calmar la gana de manera saludable.
Podem triar les versions de pasta vegetal, per exemple els espaguetis o les tallarines d’espinacs, o bé els raviolis farcits de verdures vàries i formatge baix en greixos com ara la nostra varietat d’espinacs, poma i panses, la de tomàquet, alfàbrega i olives o la varietat de xiitake i carbassó.
Comments