top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

El nostre equip humà. Coneixem la Sílvia

La feina és un aspecte clau per a la plena inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual. A la Fundació Ramon Noguera facilitem de manera personalitzada un procés que encamini la persona a tenir oportunitats en el món laboral mitjançant el treball protegit al Centre Especial de Treball en serveis i establiments gestionats per nosaltres. L'obrador d'Aliments Onyar n'és un clar exemple. I avui coneixerem una mica més a fons La Sílvia, una de les treballadores de l'obrador. Ella mateixa ens explica qui és.


"Sóc la Silvia, tinc 42 anys i visc a Caldes de Malavella. Vaig començar a treballar a la Fundació el 2004. Tenia un familiar que hi treballava que em va dir que necessitaven una persona, vaig portar el currículum i em van agafar.


La primera feina va ser de muntatge de rodes al taller de Quart. També vaig fer muntatges elèctrics i, algun cop, tasques relacionades amb la jardineria. Un dia em van proposar per provar a l’obrador i vaig dir que sí, i d’això ja fa 10 anys. Crec que m’ho van proposar perquè sóc ràpida treballant.


Actualment segueixo a l’obrador d’Aliments Onyar fent bases de pizzes, posant toppings perquè quedin ben bones i així els clients les comprin. El que més m’agrada es l’horari que faig, que és de matins, perquè puc tenir les tardes lliures per descansar, fer coses per casa, sortir una mica, anar de botigues... i gaudir de la vida!


La meva experiència és bona i la relació amb els companys també. Hi ha companyerisme i ens ajudem entre tots. Hi estic a gust i no m’agradaria canviar de feina de moment. Treballar a la Fundació m’aporta tenir feina segura, ja que amb l’edat que tinc, en algun altre lloc no m’agafarien. Em dona estabilitat laboral, i independència econòmica per poder fer activitats que m’agraden."7 views

Comments


bottom of page