top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Beneficis dels dàtils per a la salut

Per què hauries d'incloure el consum de dàtils a la teva alimentació diària?

Aquests són els 10 principals beneficis dels dàtils.


Son nutritius

El dàtil és una fruita que madura i s'asseca a la pròpia planta. Aquest procés de desecació natural incrementa els seus nutrientes i aportació nutricional, convertint-los en una fuente importante de ferro, potassi, vitamines A, C i E, calci, magnesi i fibra.


Ajuden a alleujar el restrenyiment i milloren la digestió

Gràcies al seu alt contingut en fibra dietètica i insoluble, els dàtils ajuden a prevenir i alleujar el restrenyiment, redueix els problemes digestius i regulen l'activitat intestinal.


Ajuden a enfortir los ossos

Lluitar contra els problemes dels ossos no és una tasca senzilla. Els dàtils contienen seleni, calci, coure i magnesi, minerals que ajuden a enfortir els ossos i prevenen les malalties com la osteoporosis.


Son beneficioses para combatre l'anèmia

Els dàtils també són una font excel·lent de ferro, convertint-se en l'snack perfecte per a persones amb problemes d'anèmia.


Reduir el colesterol dolent

El consum de dàtils ajuda a reduir els nivells de colesterol dolent. A més, aquests petits fruits ajuden a prevenir l'obesitat, les malalties del cor i el càncer de colon.


Alleugen la tos

Si tens tos seca de col, els dàtils poden suavitzar la malaltia gràcies a les seves propietats antiinflamatòries i antimicrobianes.


Compten amb un gran poder saciant

Gràcies al gran poder saciant, los dàtils son l'ingredient perfecte en dietes per baixar o controlar el pes, sempre que es consumeixin de forma moderada. A més, no contenen greix!


Ajuden para augmentar l'energia

Cansament? Fatiga? Falta d'energia? Menja't un dàtil! El seu elevat contingut calòric els converteix en una font d'energia excel·lent.


Ajuden que la teva agilitat mental sigui més gran

El cervell también rep l'energia dels dàtils. Són ideals per reforzar l'agilitat mental, mantenir el cervell actiu i potenciar-ne la concentració.


Snack perfecte per esportistes


La gran cantidad de sucres naturales favorece el incremento de la energía y la fuerza en el consumo. Per això, els


dàtils són ideales per prendre abans i després de fer esport.


137 views

Comentários


bottom of page