top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Ampliem la nostra distribució a 35 punts de venda

(català)

A Aliments Onyar estem immersos en un procés de creixement a nivell de comercialització i cada vegada estem més a prop vostre.


En relació a això, us volem informar que la nostra pasta fresca i les nostres pizzes ja es poden trobar a la cadena d'alimentació ecològica i saludable Herbolario Navarro.

Ens trobem a 35 botigues d'aquesta cadena a tot l'Estat, sobretot ubicades a les províncies d'Alacant, Madrid i València, però també a Castelló, a Balears i a d'altres punts. Consulteu totes les botigues aquí.


Amb la salut natural com a filosofia, Herbolario Navarro s'ha convertit en el gran referent d'aquelles persones que cerquen en l'alimentació ecològica i natural un estil de vida autèntic i saludable.


(castellano)

Ampliamos nuestra distribución a 35 puntos de venta


En Aliments Onyar estamos inmersos en un proceso de crecimiento a nivel de comercialización y cada vez estamos más cerca de nuestros consumidores.


En relación a este objetivo, os queremos informar que nuestra pasta fresca y nuestras pizzas ya se encuentran en la cadena de alimentación ecológica y saludable Herbolario Navarro.

Nos encontramos en 35 tiendas de esta cadena a todo el Estado, sobretodo ubicadas en las provincias de Alicante, Madrid y Valencia, però también en Castellón, a Baleares y otros puntos. Consultad todas las tiendas aquí.


Con la salud natural como filosofía, Herbolario Navarro se ha convertido en el gran referente de aquellas personas que buscan en la alimentación ecológica y natural un estilo de vida auténtico y saludable.
74 views

Comments


bottom of page