top of page
onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Molsa i Hortec fan una donació al nostre projecteEl passat 5 de juliol les cooperatives Molsa i Hortec van recaptar 630€ durant la celebració del Dia Internacional de les Cooperatives. L’1% de la venda de fruita i verdura de les botigues Molsa i l’1% de la facturació total d’Hortec de l'esmentat dia 5 es van destinar al projecte Aliments Onyar per votació dels membres d'ambdues cooperatives.

Molsa és una cooperativa de botigues de salut en què es comparteixen valors i eines comunes a la vegada que es preserva la diversitat, la personalitat i la singularitat de cada establiment; un projecte iniciat per persones que creuen que un model cooperatiu és beneficiós per als membres de la cooperativa, els treballadors, els consumidors, la societat i l’entorn.

Hortec, per la seva banda, es va iniciar com una cooperativa d'agricultors ecològics units amb l'objectiu de cobrir les necessitats de fruita i verdura procedent dels seus cultius. Actualment, s'ha convertit en referent de distribució d'aquests aliments a Catalunya, amb 18 socis actius.

La finalitat de Molsa i Hortec amb aquesta donació és que els 630 € recaptats ajudin al desenvolupament del projecte i transmetin als treballadors la seva gran apreciació per la feina de l'equip d'Aliments Onyar.

El President de Molsa, Llàtzer Torrente, diu: “Cooperar per a nosaltres vol dir compartir els coneixements dels socis i gaudir de les diferents visions que podem tenir sobre qualsevol tema, ja que és molt enriquidor. També és ajudar a iniciatives que tenen una importància social, en el territori, perquè creiem en una economia solidària. I és per això que aquest any, oferim l’ajuda de part de les vendes de totes les botigues del dia 5 de juliol a Aliments Onyar. Ells tenen un projecte d’inserció laboral amb persones amb discapacitat, ofereixen productes de molt bona qualitat i son productors locals. Si podem ajudar a que segueixin funcionant iniciatives com aquesta per a nosaltres, això és cooperar.”

La Directora d’Hortec, Núria Cantí, afegeix: “El cooperativisme és l’essència del treball en comú. Compartir experiències i aprendre els uns del altres dóna valor a les capacitats de cadascú, un camí d’igualtat i de profunda humanitat. La Setmana de les Cooperatives és la festa major del cooperativisme on donem veu a la manera de crear economia social i solidària, per això estem molt contents de participar en aquesta iniciativa de Molsa i col·laborar amb Aliments Onyar i la Fundació Ramon Noguera, aportant el 1% de les nostres vendes del dia 5 de juliol.”

Per la nostra part, Pepita Perich, directora gerent de la nostra entitat, agraeix l'aportació econòmica al projecte i afirme que "avui en dia és imprescindible que tots participem de la responsabilitat social perquè projectes com el nostre reverteixin en la millora de la qualitat de vida de col·lectius vulnerables de la societat”.


80 views
bottom of page